Miksi varata Elämys Ski matkapaketti

 


Miksi en löydä haluamaani kohdetta tai matkaa sivuilta?

Sivuilla on valittavana ne kohteet ja matkat, joihin voi tämän hetken tiedon mukaan matkustaa talvikaudella 2021-2022. Koronatilanne aiheuttaa vielä paljon epävarmuutta useimpien suosittujen laskettelukohteiden ja -maiden osalta. Avaamme uusia kohteita varattavaksi mahdollisimman nopeasti, kun poikkeustilanne ja rajoitteet hellittävät.

 

Järjestetäänkö talvikaudella 2021-2022 vapaalaskukursseja tai -matkoja?

Elämys Skin vapaalaskumatkoja on varattavissa mm. Siperiaan ja Georgiaan ja lisää kohteita pyritään avaamaan koronatilanteen helpottaessa. Erityisen suosittuja vapaalaskumatkoja mm. Japaniin on suunnitteilla ja myynti avataan heti, kun matkojen toteutuminen näyttää todennäköiseltä. Ajanmukaisin tieto löytyy aina verkkosivuiltamme, joita kannattaa seurata säännöllisesti.

 

Miksi hakemassani kohteessa on tarjolla vain vähän majoitusvaihtoehtoja / miksi hakemalleni päiville ei löydy sopivia lentoja?

Haku suodattaa näkyviin tarkasti rajatut palvelut, jotta valittavana on vain hyviä matkavaihtoehtoja. Poikkeustilanteen aikana huomattava osa hotelleista karsiutuu rajauksen ulkopuolelle esimerkiksi asiakkaalle epäedullisten varausehtojen tai hinnan vuoksi. Myös lentotarjonta on tavallista heikompi poikkeustilanteen aikana. Sekä majoitus- että lentotarjonta – kuten matka- ja kohdevalikoima laajemmin – laajenevat huomattavasti, kun pandemia alkaa helpottamaan. Hakukoneeseen kannattaa kokeilla eri päivämäärävaihtoehtoja parhaan hinnan ja tarjoaman saamiseksi. Hiihtokohteissa vaihtopäivät osuvat monesti joko lauantaihin tai sunnuntaihin, joten yhden päivän muutoksella hakukoneesta saattaa saada hyvinkin erilaisen tarjoaman hotelleja ja lentoja.
 
Lentokenttäkuljetukset

Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien. 

 

Hiihtovälineiden kuljetus lennolla

Eri lentoyhtiöillä on erilaisia käytäntöjä liittyen suksien ja lumilautojen kuljetuksiin. Osalla lentoyhtiöistä ne kuuluvat hintaan (riippuen myös lipputyypistä) ja osalla ne ovat aina lisämaksullisia palveluita. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä liittyen hiihtovälineiden kuljetuksiin lennoilla ja varaa tarvittavat palvelut puolestasi. Mikäli varaamallasi lentoyhtiöllä kuljetus on maksullinen, kerromme hinnan ja lähetämme siitä erillisen laskun.


Covid-19 rajoitukset

Mikäli covid-19 rajoitukset kiristyvät talvikauden aikana eikä kohteeseen voi matkustaa rajoitusten vuoksi, sinulla on oikeus siirtää matkaasi tai saada täysimääräinen rahanpalautus.

 

Matkustajan oikeus peruuttaa matka ennen matkan alkamista

Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme matkoihimme yleisistä matkapakettiehdoista poikkeavia peruutusehtoja. Peruutusehtoja noudatetaan peruutuksen syystä riippumatta (myös sairaustapauksissa). Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkua. Veloitettava peruutusmaksu perustuu todellisiin matkanjärjestäjältä perittävän reittilentolipun ja muiden matkapalveluiden varaus- ja myyntiehtojen mukaisiin kuluihin. Peruutusmaksun lisäksi veloitamme matkanjärjestäjän palveluhinnaston mukaiset toimistokulut 75 euroa, joilla katetaan työvaiheiden aiheuttamia kuluja. Tarkemmat peruutusehdot täältä (https://elamysski.com/ski-special-conditions.html)