Georgian kissahiihtoviikko 13.1.-22.1.2023
BF-TARJOUS! Georgian kissahiihto, All inclusive 13.-22.1.2023

GEORGIAN KISSAHIIHTOVIIKKO


KOHDEOPAS: Pette Halme
Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com

Länsi-Georgian alue on erittäin lumivarmaa ja hiihtokausi kestää marraskuusta aina maalis-huhtikuulle asti. Keskimääräiset lumimäärät ovat samaa tasoa Japanin parhaiden paikkojen kanssa. Syynä tähän on sama sääilmiö kuin Japanissa; hiihtoalue sijaitsee vain n. 50-60 km Mustanmeren rannikolta ja talvisin pohjoisesta saapuvat kylmät ilmamassat keräävät kosteutta liikkuessaan Mustanmeren yli, joka lopulta sataa lumena Georgian vuorille.


Georgian kissahiihtoviikot Petten kanssa kaudella 2023:

6.-14.1.2023 / Black Ski Week-tarjous 3190 EUR/hlö (norm. 3490 EUR/hlö)
13.-21.1.2023 / Black Ski Week-tarjous 3090 EUR/hlö (norm. 3390 EUR/hlö)

MATKAPAKETIN SISÄLTÖ
Saavumme lentokoneella Batumiin. Tästä matkaa jatketaan minibussilla noin 2h ja lopulta 1,5 tunnin lumikissamatkan jälkeen saavutaan pieneen Bakhmaron kylään keskelle Pikku-Kaukasus-vuoria. Bakhmaron kylässä on pääasiallisesti asutusta vain kesäisin, koska talven valtavat lumimäärät sulkevat tiet eli näin ollen kylässä asuminen on hankalaa. Tämä puolestaan tekee Bakhmarosta jokaisen vapaalaskijan unelmakohteen.

 

Kuusi yötä vietetään pienessä, mutta viihtyisässä lodgessa Bakhmaron kylässä, vajaan kahden kilometrin korkeudella merenpinnasta. Ohjelmaan kuuluu kuusi opastettua päivää hiihtoa, ja nousut tehdään pääasiallisesti lumikissan avustuksella. Puuteria pöllytellään kylää ympäröivissä metsissä ja ylempänä aukeavilla alppialueilla. Normaaleissa lumiolosuhteissa pystymme hiihtämään myös monta sataa korkeuserometriä kylätason alapuolelle.

 

Ryhmäkoko on maksimissaan 12 hiihtäjää, kaksi opasta sekä tietysti paikallinen lumikissakuski. Parasta olisi jos kaikilla laskijoilla olisi mukanaan välineet, joilla pääsee liikkumaan ylämäkeen (skinit, lumikengät tai splitboard). Tämä sen takia, että joskus hyvin harvoin voimme tarvittaessa nousta ylöspäin lyhyitä matkoja jos lumikissa ei jostakin syystä pääsisi lähtöpaikalle. 

Näiden välineiden mukaan ottaminen ei kuitenkaan ole millään tavalla pakollista ja niitä voi tarvittaessa vuokrata paikan päältä. Vaikka kyseisiä välineitä ei omistaisi eikä vuokraisi, pahin mitä tästä voisi seurata on se, että kyseinen laskija joutuisi laskemaan hieman erilaisen ja ehkä lyhyemmän linjan. Tätä ei kuitenkaan tapahdu kovin usein - välttämättä ei kertaakaan viikon aikana.


Ryhmän oppaana on paikallinen ammattivuoristo-opas ja tail guidena kokenut suomalainen opas. Matkan pääoppaana toimii Suomen ensimmäinen UIAGM-opas Pette Halme, joka laskee ryhmän mukana muutamana päivänä.


Tämä reissu sopii kokeneille laskijoille. HUOM. passin tulee olla voimassa 6kk matkan jälkeen.


Varausmaksu on 1000 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova. Loppumaksu 3 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).


Matkan toteuttaminen edellyttää vähintään 8 lähtijää. Mikäli vähittäismäärä ei täyty tarjoamme vastaavaa matkapakettia uudelle ajankohdalle tai varausmaksun täysimääräistä palautusta. 


Matkan hintaan sisältyy:

Lennot

Lentokenttäkuljetukset

Suksikuljetukset lennoilla

6 yön majoitus Bakhmaron kylässä Pioneer-hotellissa täysihoidolla (aamiainen, pakattu lounas & illallinen)

Yöpyminen lentokenttähotellissa Istanbulissa menomatkalla ja keskitasoisessa hotellissa Batumissa paluumatkalla
Kissahiihtoa ja Elämys Skin suomalaisen/paikallisen oppaan opastukset 6 päivänä (2 opasta 12 asiakasta kohti)


Vakuutukset: Vaadimme pakollisen henkilökohtaisen matkavakuutuksen hankkimista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa. Elämys Ski & Active edellyttää, että jokainen hankkii matkalle erillisen vapaalasku- / OFF-piste-vakuutuksen.

Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com