Georgian vapaalaskuviikko 27.1.-4.2.2023
Georgian vapaalaskuviikko 27.1.-4.2.2023

Georgian vapaalaskuviikko


KOHDEOPAS: Vesa Rouvila

Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com

 

Elämys Ski & Active järjestää talvella 2023 Kaukasus-vuorilla vapaalaskuviikon asemapaikkanaan Gudaurin hiihtokeskus.


Georgian vapaalaskuviikot Vesan kanssa kaudella 2023:

27.1.-4.2.2023 / hinta 1750 EUR/hlö (2 hlön huoneessa)


Kaukasus -vuorilla sijaitsee (maantieteellisen Euroopan) korkeimmat vuoret ja laskettelua siellä on harrastettu jo vuosikymmeniä. Alueen suurin, paras ja yksi vanhimmista hiihtokeskuksista sijaitsee hyvällä paikalla, vain noin kahden tunnin ajomatkan päässä maan pääkaupungista, Tbilisistä. Kylän sijainti korkealla, vajaassa kahdessa kilometrissä, ja hiihtoalueen ulottuminen n. 3300 metrin korkeuteen asti takaa varmat lumiolosuhteet.


Gudaurin hiihtokeskus on kehittynyt vuosien varrella huomattavasti ja hissit ovat pääosin moderneja ja hyviä. Kylä ei ole kovin iso, joten suuri osa hotelleista (kuten myös Elämys Skin hotellit) ovat keskustassa ja hyvin lähellä hissejä. Rinteet sijaitsevat kokonaan puurajan yläpuolella.


Gudaurin vapaalaskuviikkoon sisältyy neljä opastettua hiihtopäivää off-pisteillä. Ryhmäkoko on maksimissaan 12 hiihtäjää ja kaksi opasta. Ryhmän oppaina toimivat paikallinen ammattivuoristo-opas ja tail guidena kokenut suomalainen opas. Kaikilla laskijoilla tulee olla mukana välineet, jotka mahdollistavat nousut lihasvoimin (skinit, lumikengät tai splitboard), jotta tarvittaessa voimme nousta alueille, joilla vapaata laskettavaa löytyy paremmin.


Lennämme Tbilisiin Istanbulin kautta Turkish Airlinesin lentokoneilla. Matkan hintaan sisältyy 1 kpl max. 23 kg:n matkatavara lentokoneen ruumaan, 1 kpl käsimatkatavara max. 55x40x23cm + 1 kpl henkilökohtainen matkatavara max. 30x40x10cm yhteensä max. 8 kg. Suksi/lautapussi sisältyy hintaan, mutta ennakkoilmoitus Elämys Ski & Activen toimistolle tarvitaan.


Hotelli on 4 tähden Gudauri Loft (ski in – ski out), 2 hengen huoneet, sisältäen aamiaisen. Hotellissa on hieno kylpyläosasto.


Georgian ja Gudaurin laskettelu on ehdottomasti matkan arvoinen ja koko maa on muutenkin äärimmäisen kiinnostava! Ruoka on erittäin hyvää, samoin paikalliset viinit ovat laadukkaita ja ihmiset erittäin ystävällisiä. Ja kaiken tämän saa huomattavan edullisesti. Hyvän ja monipuolisen illallisen oluineen tai viineineen laadukkaassa ravintolassa saa helposti 10 - 20 eurolla per henkilö. Sen lisäksi maalla on mielenkiintoinen, pitkä kulttuuri ja historia. Lähde mukaamme unohtumattomalle vapaalaskureissulle Kaukasukselle!

 

Matkapaketin hintaan sisältyy:

Lennot Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta (menopaluu)

Lentokenttäkuljetukset

Suksikuljetukset lennoilla

7 yön majoitus Gudauri Loft hotellissa 2 hengen huoneissa sis. aamiaisen, hotellissa hieno kylpyläosasto

Kaksi hiihtopäivää paikallisoppaan johdolla ja kaksi hiihtopäivää Elämys Skin suomalaisen oppaan kanssa

7 päivän hissilipun

 

LENTOAIKATAULUT

PE 27.1. Helsinki - Istanbul - Tbilisi 18:30 - 04:05* Turkish Airlines
LA 4.2. Tbilisi - Istanbul - Helsinki 12:00 - 17:35 Turkish Airlines

 

MATKAEHDOT

Varausmaksu on 500 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.

Loppumaksu 3 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa. Elämys Ski & Active edellyttää, että jokainen hankkii matkalle erillisen vapaalasku- / OFF-piste-vakuutuksen.

 

Peruutus sairastapauksessa

Sairastapauksessa ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

 

Matkustusdokumentit

Lentolipussa tulee olla matkustajan nimitiedot kuten passissa ja passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Huomaathan, että passin tulisi olla myös koneluettava. Matkustajan tulee tarkistaa lipuista matkustajatiedot huolellisesti saatuaan matkadokumentit.

 

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi on sukset ja lumivyöryreppu (ABS tai vastaava).

 

Tutustuthan ennen matkan varaamista yleisiin matkaehtoihimme.

 

Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (12 per lähtö). Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com