LOPPUUNMYYTY: Ramsaun kuntohiihtäjän harjoitteluleiri 1.10.-8.10.2022 (7 päivää)

KUNTOHIIHTÄJÄN HARJOITTELULEIRI


KOHDEOPAS: Ville Nousiainen ja Anssi Pentsinen/Kaisa Mäkäräinen

Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com 


Elämys Ski & Active järjestää lokakuun alussa aktiivisille kuntohiihtäjille harjoitteluleirin Ramsaussa Itävallassa. Ohjelmasta vastaa hiihtovalmennusyritys Koutsi365, jossa vastaavana valmentajana toimii entinen maajoukkuehiihtäjä ja MM-mitalisti Ville Nousiainen. Toisena valmentajana / matkanvetäjänä reissulla on Koutsi365 -leireiltä valmentajana tutuksi tullut entinen ampumahiihtäjä, maailman cupin kolminkertainen kokonaiskisan voittaja ja maailmanmestari Kaisa Mäkäräinen tai Anssi Pentsinen. Molemmilla vetäjillä on oman pitkän urheilu-uran lisäksi uran jälkeen suoritettu ammattivalmentajatutkinto ja kokemusta on kertynyt kuntohiihtäjien valmentamisesta Suomessa. Kumpikin vetäjistä on harjoitellut urallaan paljon Keski-Euroopassa ja treenimaastot ja harjoittelukulttuuri siellä on heille tuttua.

 
Ramsaun harjoitteluleiri Villen ja Anssin/Kaisan kanssa 2022:
1.10.-8.10.2022

hinta 1795 EUR/hlö 2hlön huoneessa                   

hinta 2095 EUR/hlö 1hlön huoneessa                   MATKAKUVAUS


Tällä matkalla pyritään harjoittelemaan monipuolisesti hiihtäjän kesäharjoittelun mukaisesti. Ramsaussa pääsemme nauttimaan lumihiihdosta aamuisin Dachsteinin jäätiköllä, noin 2500m korkeudessa. Iltapäivisin teemme sulalla maalla tapahtuvia vaelluksia sekä rullahiihtoa. Olet soveltuva lähtemään tälle reissulle, mikäli tähtäimenäsi on ehkä joku ensi talven pitkän matkan kilpailu tai olet muuten vain aktiivikuntohiihtäjä, joka hallitsee rullahiihdon (jompi kumpi tekniikka riittää) ja olet innokas oppimaan uutta ja harjoittelemaan samanhenkisessä porukassa entisten huippu-urheilijoiden opastuksella. Mikäli sinua askarruttaa joku ohjelmassa tai mietit, miten mahdat jaksaa treeneissä mukana, voit kysyä lisätietoa Villeltä. Jos olet osallistunut aiemmin Koutsi365:n leireille, tunnet konseptimme. Jos leirin ohjelma alkaa tuntua liian rankalle, aina voit halutessasi jättää harjoituksen väliin ja levätä tai tehdä mitä haluat, ketään ei harjoituksiin pakoteta. Yleensä hyvä ryhmähenki ja tietysti upeat alppimaisemat auttaa kuitenkin jaksamaan. Pyrimme jakamaan useimmat harjoitukset pienempiin ryhmiin, varsinkin hiihdot/rullahiihdot, jotta valmentajilla olisi paremmin aikaa ohjata kaikkia henkilökohtaisesti. Reissulle otetaan mukaan maksimissaan 20 kuntoilijaa. Matkalla valmentajina toimii Ville Nousiainen ja toinen kaksikosta Anssi Pentsinen/Kaisa Mäkäräinen.


Majoitumme hiihtomaajoukkueidenkin suosimassa hotellissa Hotel Kobaldhofissa Ramsaun kylän eteläpuolella 2 hengen huoneissa täyshoidolla. Hotellilla on oma pieni 10-reikäinen golfkenttä, tenniskenttä sekä pari erilaista saunaa. Matkan hintaan kuuluu hotellilla kaikki ruokailut alusta loppuun. Matkan hintaan ei kuulu rullarata- ja hissimaksut, jotka maksamme paikan päällä sen mukaan miten niitä lopulta käytämme. Tämä sen vuoksi, että emme voi aukottomasti tietää sääolosuhteita. Viiden päivän hiihtolippu jäätiköllä maksaa 182 eur ja yhden päivän lippu 45 eur.

 

 

Leirin ohjelmarunko

 

Ennen matkaa lähtijöille lähetetään vielä tarkennettu ohjelma ja lista tarvittavista varusteista.

 

Ramsau 1.-8.10.22

1.10 aamupäivällä matkustus Helsinki-München, kuljetus Ramsauhun. Iltapäivällä tervetulokahvit hotellilla, tutustumista lähimaastoon juoksulenkillä 1,5h sauna + päivällinen hotellilla joka ilta

2.10 aamupäivällä hiihtoa jäätiköllä ja iltapäivällä rullahiihtoa rullaradalla tai jalkalenkki

3.10. aamupäivällä hiihtoa jäätiköllä ja iltapäivällä sauvarinne

4.10. aamupäivällä hiihtoa jäätiköllä ja iltapäivällä juoksu + voima hotellilla

5.10 aamupäivällä lepo / jalkalenkki / vaellus ja iltapäivällä lepo / shoppailureissu Schladmingiin  

6.10. aamupäivällä hiihtoa jäätiköllä ja iltapäivällä rullahiihtoa rullaradalla tai jalkalenkki

7.10 aamupäivällä hiihtoa jäätiköllä ja iltapäivällä vaellus

8.10. aamupäivällä aamulenkki ja iltapäivällä matkustus lentokentälle ja lento München-Helsinki

 

MATKAPAKETIN SISÄLTÖ

Hintaan sisältyvät:

-Lennot

-Lentokenttäkuljetukset

­-7 yön majoitus hyvätasoisessa (4 tähteä) hotellissa täysihoidolla, kahden hengen huoneissa (yhden hengen huone lisämaksusta)

-Oppaiden palvelut

 

Hintaan eivät sisälly:

-Rullarata ja hissimaksut

 

MATKAEHDOT

Varausmaksu on 500 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.

Loppumaksu 2 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutustuvaosa.

 

Peruutus sairastapauksessa

Sairastapauksessa ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

 

Matkustusdokumentit

Lentolipussa tulee olla matkustajan nimitiedot kuten passissa ja passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Huomaathan, että passin tulisi olla myös koneluettava. Matkustajan tulee tarkistaa lipuista matkustajatiedot huolellisesti saatuaan matkadokumentit.

Tutustuthan ennen matkan varaamista yleisiin matkaehtoihimme.

 

Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (20). Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com ja ohjelmatiedustelut Ville Nousiainen info@koutsi365.fi