Seefeldin kuntohiihtäjän kesäharjoitteluleiri 10.-17.7.2022 (7 päivää)

KUNTOHIIHTÄJÄN KESÄHARJOITTELULEIRI


KOHDEOPAS: Ville Nousiainen ja Kaisa Mäkäräinen

Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com 

Elämys Ski & Active järjestää heinäkuussa aktiivisille kuntohiihtäjille kesäharjoitteluleirin. Ohjelmasta vastaa hiihtovalmennusyritys Koutsi365, jossa vastaavana valmentajana toimii entinen maajoukkuehiihtäjä ja MM-mitalisti Ville Nousiainen. Toisena valmentajana / matkanvetäjänä reissulla on Koutsi365 -leireiltä valmentajana tutuksi tullut entinen ampumahiihtäjä, maailman cupin kolminkertainen kokonaiskisan voittaja ja maailmanmestari Kaisa Mäkäräinen. Molemmilla vetäjillä on oman pitkän urheilu-uran lisäksi uran jälkeen suoritettu ammattivalmentajatutkinto ja kokemusta on kertynyt kuntohiihtäjien valmentamisesta Suomessa. Kumpikin vetäjistä on harjoitellut urallaan paljon Keski-Euroopassa ja treenimaastot ja harjoittelukulttuuri siellä on heille tuttua. Seefeldissä järjestettiin vuonna 2019 hiihdon MM-kisat ja kylä on tunnettu myös loistavista kesäliikuntamahdollisuuksista.

 
Seefeldin kesäharjoitteluleiri Villen ja Kaisan kanssa kesällä 2022:
10.7.-17.7.2022 / hinta 1800 EUR/hlö 2hlön huoneessa (yhden hengen huone lisämaksusta)

MATKAKUVAUS

Tällä matkalla pyritään harjoittelemaan monipuolisesti hiihtäjän kesäharjoittelun mukaisesti. Tosissaan, mutta ei vakavasti, hyödyntäen Seefeldin hienoa vuoristoa, mutta myös kuntoilijoille hyvin sopivaa reilun kolmen kilometrin mittaista rullarataa. Olet soveltuva lähtemään reissuun mikäli tähtäimenäsi on ehkä joku ensi talven pitkän matkan kilpailu tai olet muuten vain aktiivikuntohiihtäjä, joka hallitsee rullahiihdon (jompi kumpi tekniikka riittää) ja olet innokas oppimaan uutta ja harjoittelemaan samanhenkisessä porukassa entisten huippu-urheilijoiden opastuksella. Mikäli sinua askarruttaa joku ohjelmassa tai mietit, miten mahdat jaksaa treeneissä mukana, voit kysyä lisätietoa Villeltä. Jos olet osallistunut aiemmin Koutsi365:n leireille, tiedät konseptimme. Jos leirin ohjelma alkaa tuntua liian rankalle, aina voit halutessasi jättää harjoituksen väliin ja levätä tai tehdä mitä haluat, ketään ei harjoituksiin pakoteta. Yleensä hyvä ryhmähenki ja tietysti upeat alppimaisemat auttaa kuitenkin jaksamaan. Pyrimme jakamaan useimmat harjoitukset pienempiin ryhmiin, varsinkin rullahiihdot, jotta valmentajilla olisi paremmin aikaa ohjata kaikkia henkilökohtaisesti. Reissulle otetaan mukaan maksimissaan 20 kuntoilijaa. 

 

Majoitumme hiihtomaajoukkueidenkin suosimassa hotellissa ”hotel Zum Gourmet” keskellä Seefeldin kylää 2 hengen huoneissa täyshoidolla. Eli matkan hintaan kuuluu myös kaikki ruokailut alusta loppuun. Lentoihimme on kaikille varattu matkalaukun lisäksi myös suksupussi, mihin mahtuu sauvat ja rullasukset. Matkan hintaan ei kuulu rullarata- ja hissimaksut, jotka maksamme paikan päällä sen mukaan miten niitä lopulta käytämme. Niihin on hyvä varata yhteensä noin 50 euroa.

 

Leirin ohjelmarunko

 

Ennen matkaa lähtijöille lähetetään vielä tarkennettu ohjelma ja lista tarvittavista varusteista.

 

1. päivä               aamupäivällä matkustus Helsinki-München Lufthansalla, kuljetus Seefeldiin

                             lounas hotellilla

                             iltapäivällä tutustumista lähimaastoon juoksulenkillä 1,5h

                             sauna + ohjatut venyttelyt hotellilla joka ilta oman tahdon mukaan

 

2. päivä               aamupäivä pitkä vaellus, Rosshütten junalla alas

                             iltapäivällä rullahiihtoa rullaradalla

 

3. päivä               aamupäivällä rullahiihtoa rullaradalla

                             iltapäivällä juoksu + voimaharjoitus hotellilla

 

4. päivä               aamupäivällä sauvarinne, tehoharjoitus

                             iltapäivällä rullahiihtoa rullaradalla

 

5. päivä               aamupäivällä jalkalenkki vuorilla tai lepo

                             iltapäivällä lepo, shoppailua Seefeldissä tai omatoiminen matka Innsbruckiin

 

6. päivä               aamupäivällä pitkä vaellus, Rosshütten junalla ja hissillä alas

                             iltapäivällä rullahiihtoa rullaradalla tai lepo

 

7. päivä               aamupäivällä sauvaloikkaharjoitus nousussa

                             iltapäivällä rullahiihtoa rullaradalla

 

8. päivä               aamupäivällä viimeinen lenkki vuorille jaksamisen mukaan

                             iltapäivällä kuljetus Seefeldistä Müncheniin ja lento Helsinkiin

 

MATKAPAKETIN SISÄLTÖ

Hintaan sisältyvät:

-Lennot

-Lentokenttäkuljetukset

­-7 yön majoitus hyvätasoisessa (4 tähteä) hotellissa täysihoidolla, kahden hengen huoneissa (yhden hengen huone lisämaksusta)

-Oppaiden palvelut

 

Hintaan eivät sisälly:

-Rullarata ja hissimaksut

 

MATKAEHDOT

Varausmaksu on 500 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.

Loppumaksu 2 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutustuvaosa.

 

Peruutus sairastapauksessa

Sairastapauksessa ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

 

Matkustusdokumentit

Lentolipussa tulee olla matkustajan nimitiedot kuten passissa ja passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Huomaathan, että passin tulisi olla myös koneluettava. Matkustajan tulee tarkistaa lipuista matkustajatiedot huolellisesti saatuaan matkadokumentit.

Tutustuthan ennen matkan varaamista yleisiin matkaehtoihimme.

 

Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (20). Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com ja ohjelmatiedustelut Ville Nousiainen info@koutsi365.fi