Ramsaun kuntohiihtäjän harjoitteluleiri 30.9.-7.10.2023
Ramsaun kuntohiihtäjän harjoitteluleiri 30.9. -7.10.2023

KUNTOHIIHTÄJÄN HARJOITTELULEIRI


Tällä matkalla pyritään harjoittelemaan monipuolisesti hiihtäjän kesäharjoittelun mukaisesti. Ramsaussa pääsemme nauttimaan lumihiihdosta aamuisin Dachsteinin jäätiköllä, noin 2500m korkeudessa. Iltapäivisin teemme sulalla maalla tapahtuvia vaelluksia sekä rullahiihtoa. Olet soveltuva lähtemään tälle reissulle, mikäli tähtäimenäsi on ehkä joku ensi talven pitkän matkan kilpailu tai olet muuten vain aktiivikuntohiihtäjä, joka hallitsee rullahiihdon (jompi kumpi tekniikka riittää) ja olet innokas oppimaan uutta ja harjoittelemaan samanhenkisessä porukassa entisten huippu-urheilijoiden opastuksella. Mikäli sinua askarruttaa joku ohjelmassa tai mietit, miten mahdat jaksaa treeneissä mukana, voit kysyä lisätietoa Villeltä. Jos olet osallistunut aiemmin Koutsi365:n leireille, tunnet konseptimme. Jos leirin ohjelma alkaa tuntua liian rankalle, aina voit halutessasi jättää harjoituksen väliin ja levätä tai tehdä mitä haluat, ketään ei harjoituksiin pakoteta. Yleensä hyvä ryhmähenki ja tietysti upeat alppimaisemat auttaa kuitenkin jaksamaan. Pyrimme jakamaan useimmat harjoitukset pienempiin ryhmiin, varsinkin hiihdot/rullahiihdot, jotta valmentajilla olisi paremmin aikaa ohjata kaikkia henkilökohtaisesti. Reissulle otetaan mukaan maksimissaan 20 kuntoilijaa.


Majoitumme hotel Berghoffissa ja majoitus sisältää täysihoidon. Matkan hintaan ei kuulu hissimaksut, jotka maksamme paikan päällä sen mukaan miten niitä lopulta käytämme. Tämä sen vuoksi, että emme voi aukottomasti tietää sääolosuhteita.


MATKAPAKETIN SISÄLTÖ

Hintaan sisältyvät:

-Lennot

-Lentokenttäkuljetukset

­-Majoitus hyvätasoisessa (4 tähteä) hotellissa täysihoidolla, kahden hengen huoneissa (yhden hengen huone lisämaksusta)

-Oppaiden palvelut


Hintaan eivät sisälly:

-Rullarata ja hissimaksut


Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (20). Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com ja ohjelmatiedustelut Ville Nousiainen info@koutsi365.fi