Petten Piilopyyda
LOPPUUNMYYTY: Petten Piilopyyda 3.-12.2.2023

PETTEN PIILOPYYDA

 

KOHDEOPAS: Pette Halme

Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com

 

Lähde ensi talvena (2023) heimopäällikkö Pette Halmeen johdolla seitsemän hiihtopäivän kiertomatkalle Honshun parhaille puuteripaikoille. Pette vuokraa ryhmineen tilavan pikkubussin, jolla kierretään Honshun isoja ja pieniä hiihtokeskuksia viikon ajan. Tällä reissulla hiihdetään puuteria siellä missä sitä on ja pyritään välttämään pahimmat ruuhkapaikat. Petten loistava paikallistietämys yhdistettynä Japanin puuteriautomaattiin luo loistavat puitteet upealle viikolle! Tarkoituksena on hiihtää puuteria hiihtokeskuksissa ja käyttää hissejä niin paljon kuin mahdollista. Kaikilla lähtijöillä tulee olla mukana omat vaellussiteet ja nousukarvat. Majoituksia ei varata etukäteen, jotta lumen perässä liikkuminen on mahdollista. Poikkeuksena viimeisen yön majoitus lentokenttähotellissa ennen paluulentoa Suomeen.

 

Piilopyydaa Petten kanssa kaudella 2023:

27.1.-5.2.2023 / hinta 2790 EUR/hlö
3.2. - 12.2.2023 / hinta 2790 EUR/hlö (LOPPUUNMYYTY)

 

MATKAKUVAUS

Pette on hiihtänyt ja kiertänyt autolla Japania viimeiset kymmenisen vuotta ja näillä reissuilla hänelle on tullut tutuksi moni pienempi keskus, jossa on paljon lunta, mutta vähän ihmisiä. Japanin suurista lumimääristä huolimatta olosuhteet vaihtelevat suuresti alueittain – nämä säästä johtuvat muutokset otetaan tällä matkalla tietysti huomioon. Jos esim. lämpötilat alkavat nousta, on hyvä pyrkiä mahdollisimman korkealle.

 

Viikon aikana hiihdetään Naganon kaupungin ympäristössä (Hakuban laakso, Nozawa onsen, Myoko, Shigakogen), mutta todennäköisesti myös Yuzawan alueella, jossa on paljon mielenkiintoisia hiihtokeskuksia. Yuzawan alueen korkeat lumimäärät ja Naganoa rauhallisempi ympäristö antavat paljon mahdollisuuksia A-luokan puuterilinjoille. Kaikki yllä mainitut alueet ovat pääasiassa kolmen tunnin päässä toisistaan. Mikäli kelit Hokkaidolla ovat tuolloin huomattavasti paremmat, siirretään reissu pohjoissaarelle, jossa toteutettiin kauden 2015-2016 ”Puuterijokeri” loistavalla menestyksellä tai Tohokun alueelle Honshun pohjoisosiin. 

 

MATKAPAKETIN SISÄLTÖ

Hintaan sisältyvät:

­-7 yön majoitus hyvätasoisissa (3-4 tähteä) hotelleissa tai majataloissa aamiaisella, kahden hengen huoneissa

-UIAGM ­oppaan opastuksen 6 päivälle ma-la (Asiakasmäärä opasta kohden 4 tai 5)

-Pikkubussin vuokrat ja kaikki kulut 7 päivän ajan

-Hissiliput 6 päivälle

-Mahtavasti puuteria, mielenkiintoisia uusia kohteita ja jännittäviä maisemia + rutkasti japanilaista kulttuuria

-Viimeisen yön majoituksen lentokenttähotellissa aamiaisella

Hinnat laskettu kurssilla 1€=135yen. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli kurssi muuttuu merkittävästi.

 

Hintaan eivät sisälly:

-Lennot

-Lentokenttäkuljetukset

-Lounaat/illalliset

-Mahdolliset lisälennot Hokkaidolle

 

 

MATKAN AIKATAULU

Päivä 1: Lento Helsingistä Tokioon.

Päivä 2: Saapuminen Tokioon Hanedan lentokentälle, josta siirtyminen bussikuljetuksella Hakubaan, Myokoon tai Nozawaan; tai vaihtoehtoisesti olosuhteista riippuen luotijunalla Yuzawaan. Majoittuminen hotelliin ja lepopäivä ennen pyydapäiviä.

Päivä 3-9: Piilopyydaa Petten opastuksella Japanin parhaissa takamaastoissa. Viimeisen päivän päätteeksi lentokenttäkuljetus Tokion lentokenttähotelliin bussilla tai junalla riippuen kohteesta.

Päivä 10: Paluulento Suomeen.

 

MATKAEHDOT

Varausmaksu on 1000 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.

Loppumaksu 3 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa.

Elämys Ski & Active edellyttää, että jokainen hankkii matkalle erillisen vapaalasku- / OFF-piste-vakuutuksen.

 

Peruutus sairastapauksessa

Sairastapauksessa ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

 

Matkustusdokumentit

Lentolipussa tulee olla matkustajan nimitiedot kuten passissa ja passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Huomaathan, että passin tulisi olla myös koneluettava. Matkustajan tulee tarkistaa lipuista matkustajatiedot huolellisesti saatuaan matkadokumentit.

 

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi on lumivyöryreppu (ABS tai vastaava).

 

Tutustuthan ennen matkan varaamista yleisiin matkaehtoihimme.

 

Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (8). Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com