Lumiversumi - Petten Piilopyydamatka Japani 13.1-20.1.2024 (ilman lentoja)

Petten Piilopyydaviikoilla perusperiaate on, että hiihdetään puuteria hiihtokeskuksissa ja käytetään hissejä niin paljon kuin mahdollista. Mutta kaikilla lähtijöillä tulee kuitenkin olla mukana vaellussiteet ja nousukarvat, jotta voimme päästä koskemattomille alueille sitten kun lumet hissien lähellä on hiihdetty.

Yleensä viikon aikana skinnataan 3-4 päivänä, nousujen pituudet ovat n. 15 min - 60 min ja skinnausnousuja tehdään max 2-3 päivän aikana.


Lue tarkka matkakuvaus ja varaa oma matkasi suoraan Lumiversumin sivuilta: https://lumiversumi.fi/petten-piilopyyda


Lumiversumi on uusi kahden suomalaisen off-piste konkarin perustama matkatoimisto, joka keskittyy kaikkeen vuorilla ja luonnossa tapahtuvaan toimintaan, mutta ennenkaikkea syvän lumen hiihtoon. Matkatoimiston perustajat ovat liikkuneet vuorilla ja luonnossa harrastusmielessä ja/tai ammattimaisesti jo 80-luvulta lähtien. Pette Halme, Elämysmatkojen perustaja ja Suomen ensimmäinen maailmalla hyväksytty (UIAGM) vuoristo-opas on hiihdellyt ja kiipeillyt vuorilla, ennenkaikkea Alpeilla ja Japanissa, jo monen vuosikymmenen ajan. Vesa Rouvila, Elämys-Ski:n pitkäaikainen Japanin ja Hakuban opas, Finlav-koulutettu lumiturvallisuuskouluttaja, hävittäjälentäjä evp, on tehnyt hiihtoreissuja ja vaelluksia ympäri maailmaa.