Lumiversumi - Pohjois-Nagano ja Niigata 10.2.-17.2.2024 (ilman lentoja)

Tangramin laskuviikko vietetään Honshun saarella, Naganon ja Niigatan prefektuurien alueilla.  Tukikohtana on pieni Tangramin hiihtokeskus. Tangramista teemme päiväretkiä alueen muihin hiihtokeskuksiin pikkubusseilla sää ja lumiolosuhteiden mukaan. (Madarao, Nozawa Onsen, Lotte Arai, Togari Onsen, Myoko, Kurohime Kogen). 

Matka on suunniteltu ensisijaisesti ensimmäistä kertaa Japanin lumille suuntaaville, mutta soveltuu tietenkin myös kokeneemmille Japanin kävijöille!


Lue tarkka matkakuvaus ja varaa oma matkasi suoraan Lumiversumin sivuilta: https://lumiversumi.fi/tangram-2024


Lumiversumi on uusi kahden suomalaisen off-piste konkarin perustama matkatoimisto, joka keskittyy kaikkeen vuorilla ja luonnossa tapahtuvaan toimintaan, mutta ennenkaikkea syvän lumen hiihtoon. Matkatoimiston perustajat ovat liikkuneet vuorilla ja luonnossa harrastusmielessä ja/tai ammattimaisesti jo 80-luvulta lähtien. Pette Halme, Elämysmatkojen perustaja ja Suomen ensimmäinen maailmalla hyväksytty (UIAGM) vuoristo-opas on hiihdellyt ja kiipeillyt vuorilla, ennenkaikkea Alpeilla ja Japanissa, jo monen vuosikymmenen ajan. Vesa Rouvila, Elämys-Ski:n pitkäaikainen Japanin ja Hakuban opas, Finlav-koulutettu lumiturvallisuuskouluttaja, hävittäjälentäjä evp, on tehnyt hiihtoreissuja ja vaelluksia ympäri maailmaa.