Narvik - Vapaalaskuviikko 15.-22.4.2023
Narvik - Vapaalaskuviikko 15.-22.4.2023

NARVIKIN VAPAALASKUVIIKKO


KOHDEOPAS: Petter Reuter (30 vuotta opastuksia Narvikissa!)

Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com


Tulevana talvena tulee 30 vuotta siitä, kun Petter Reuter opasti Narvikin alueella ensimäistä kertaa. Silloin hän oli töissä Riksussa hiihto-oppaana eli talvella 1993. Sen jälkeen hän opastanut siellä joka talvi paitsi vuonna 1996, kun yritti hiihtää Pohjoisnavalle, vuonna 2014, kun oli koko kauden Alpeilla ja vuonna 2021, kun Norjan raja oli kiinni. Narvikin vapaalaskuviikko toteutetaan autoilla Rovaniemeltä Rovaniemelle. Yöjunalla ehtii matkalle hyvin mukaan ja matkan jälkeen sunnuntaiaamuksi kotiin Etelä-Suomeenkin. Matkan hintaan sisältyy neljä opastettua päivää Petter Reuterin ja hänen tiiminsä vuoristo-oppaiden johtamina ja kaksi laskupäivää matkanjohtajien kanssa lähikeskuksissa, kuljetukset Rovaniemi-Narvik-Rovaniemi sekä majoitus hotellissa. Vaatimuksena vaellushiihtovälineet sekä intoa mennä mäkeä myös ylöspäin!
 

Lennoton vaihtoehto Norjan keväthangille! Opastettu, leppoisa vapaalaskuviikko Norjassa, Narvikin lähimaastoissa

15.-22.4.2023 / hinta 1995 EUR/hlö 2hh (1hh mahdollisuuksien mukaan lisämaksusta, hinta 2375 EUR/hlö)

 

MATKAPAKETIN SISÄLTÖ

Matkamme suuntautuu Norjaan ja upeaan Narvikin merenrantakaupunkiin. Narvikissa on tunnelmallinen laskettelukeskus, jossa saavutat laskuillasi jopa 1000 metrin korkeuseron. Narvikin ympäristö ja Ruotsin puolen huiput tarjoavat upeat mahdollisuudet off-piste ja touring-hiihtoon.

 

Matkasuunnitelma

1.päivä             

Matkan opastettu osuus starttaa lauantaina 15.4. Rovaniemeltä (juna tai lento helpoin tapa saapua Rovaniemelle), jossa oppaamme ovat vastassa. Sieltä matka jatkuu pikkubusseilla Ruotsin Lapin läpi Norjaan ja Narvikin kaupunkiin. Majoitumme tunnelmalliseen ja kotoisaan Breidablikk-hotelliin, jonka jälkeen käymme läpi tulevan viikon ohjelmaa.

 

2. päivä            

Laskemme Elämys Skin oppaiden kanssa Narvikin laskettelukeskuksessa.

 

3.-7. päivä       

Seuraavien päivien aikana laskemme lähialueella, joista neljänä päivänä Petter Reuterin ja hänen vuoristo-oppaidensa kanssa hissioffareita ja/tai valloitamme hienoja mäkiä touring-varusteita hyödyntäen. Seuraavan päivän ohjelma suunnitellaan edellisenä iltana sääennusteen ja porukan mieltymysten mukaan. Jos lähtijöitä on reissuun riittävästi, niin jakaudumme useimmiten kahdeksi ryhmäksi (vuoristo-opas+ 5-6 asiakasta+ Elämys Skin opas). Tähtäämme aina parhaille lumille sekä olosuhteisiin. Narvikin tuntumassa löytyy upeita huiputettavia vuoria, kuten Rombakstotta, Beisfjordtotta tai Ruotsin puolella Vassijåkka ja Laktajåkka. Yhtenä päivänä paikallisopaspäivien välissä tai jälkeen laskemme vielä päivän Riksgränsenin keskuksessa tai Narvikin hisseiltä.

 

8. päivä            

Aamupalan ja pakkailun jälkeen ajamme takaisin Rovaniemelle, josta kukin suuntaa omatoimisesti kotimatkalle.

 

Hyvä tietää: Matkan vaatimustaso (1-5) on 2-3. Matkalle osallistujilta vaaditaan riittävää fyysistä kuntoa sekä kokemusta vaellushiihdosta. Jokaisella osallistujalla tulisi olla omat lumiturvallisuuteen ja vaellushiihtoon tarkoitetut välineet. Tarvittaessa voit kysyä näihin asioihin liittyen Elämys Skin toimistolta lisätietoja.

 

Matkan minimi osallistujamäärä on 10 ja maksimi 12.

 

Huom! Asiakkaan tulee hankkia matkalle pakollinen off piste -vakuutus ja tarkistaa, että se on koko matkan ajan voimassa.

 

Erityismaininnat (huomiot esimerkiksi terveyteen ja ruokarajoitteisiin liittyen) voi ilmoittaa hiihtotiimille myynti@elamysski.com. Mikäli olet kiinnostunut heli-skiistä matkan aikana (Riksgränsen noin 30 min ajo Narvikista) ota yhteyttä Elämys Skin toimistoon!

 

Matkan hintaan sisältyy:

- Elämys Skin oppaiden palvelut (Vesa Rouvila ja Sami Sarsama)

- Petter Reuterin ja toisen vuoristo- oppaan palvelut neljänä päivänä

- Maakuljetukset

- Majoitukset 2 hh huoneissa aamupalalla Breidablikk- hotellissa

 - 4 lounaspakettia off- piste päiville

 
Hintaan ei sisälly:

- siirtyminen Rovaniemelle (juna, lennot tai vastaava)

- hissiliput

- osa lounaista ja illalliset

Mikäli tarvitset apua lentojen esim. Helsinki-Rovaniemi varaamisen kanssa autamme mielellämme.


Muistilistaa varusteista: 

-vaellushiihtovarustus: randosukset ja -siteet, nousukarvat, sauvat ja (hankiraudat) ja tai splitboard-lauta nousukarvoineen tai lumikengät

-lumiturvallisuusvälineet ja päiväreppu 25-35 l

-juomapullo, (termospullo)

-sopiva vaellushiihtoasustus ja lämmintäkin mukaan: taukotakki, paksumpaa hanskaa/pipoa jne.

-aurinkolasit, laskulasit, aurinkorasva

 

Matkan ehdot: Luethan ennen matkan varaamista huolellisesti Elämys Skin yleiset matkaehdot sekä erityisehdot.

https://elamysski.com/travel-package-conditions.html

https://elamysski.com/ski-special-conditions.html

Yleisten matkaehtojen ohella sovellamme seuraavia maksu- ja erityisperuutusehtoja.

 

Matkan varaaminen

Varausmaksu on 500 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.
Loppumaksu matkasta maksetaan viimeistään 2 kk ennen matkaa. Mikäli matkaa ei pystytä toteuttamaan palautamme matkan hinnan ja varausmaksun kokonaisuudessaan.

 

Vakuutukset: Vaadimme pakollisen henkilökohtaisen matkavakuutuksen hankkimista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa. Elämys Ski & Active edellyttää, että jokainen hankkii matkalle erillisen vapaalasku- / OFF-piste-vakuutuksen.

Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (6+2), joten varaa matka pikaisesti Elämys Skin toimistolta sähköpostitse myynti@elamysski.com.

Lisätietoja antavat Elämys Skin oppaat Vesa 0405720174 ja Sami 0405057468