Lumiversumi - Pohjois-Makedonian Kissahiihtoviikot All Inclusive 18.2-24.2.2024

Pohjois-Makedonia on pieni valtio Balkanilla. Popovan kylä on noin kahden tunnin ajomatkan päästä pääkaupunki Skopjesta, Shar-vuorten juurella. Shar-vuorten korkein kohta Titov Vrv (Titon huippu) nousee 2748 metrin korkeuteen ja moni lumikissoilla saavutettava huippu yli 2400 metriin.

Laskualueet valitaan päivittäin sää-ja lumiolosuhteiden mukaan, joko avointa vuoristoaluetta ylempänä tai alempana olevia metsiä. Rinteiden jyrkkyys vaihtelee jyrkähköistä ylä-alueista leppoisiin, 20-25 asteisiin nautiskelurinteisiin.


Reissu sopii henkilöille jotka ovat tottuneet laskemaan erilaisissa lumiolosuhteissa. Ryhmäkoko on minimi 10 ja maksimi 12 hiihtäjää, lisäksi paikallinen pääopas ja suomalainen apu-opas sekä tietenkin paikallinen lumikissakuski. Matkalla on viisi kissahiihtopäivää (maanantai-perjantai, yksi päivä enemmän kun viime kaudella), joista ensimmäinen on hieman lyhyempi verryttelypäivä ja muut täysiä laskupäiviä.


Lue tarkka matkakuvaus ja varaa oma matkasi suoraan Lumiversumin sivuilta:https://lumiversumi.fi/pohjois-makedonia-2024


Lumiversumi on uusi kahden suomalaisen off-piste konkarin perustama matkatoimisto, joka keskittyy kaikkeen vuorilla ja luonnossa tapahtuvaan toimintaan, mutta ennenkaikkea syvän lumen hiihtoon. Matkatoimiston perustajat ovat liikkuneet vuorilla ja luonnossa harrastusmielessä ja/tai ammattimaisesti jo 80-luvulta lähtien. Pette Halme, Elämysmatkojen perustaja ja Suomen ensimmäinen maailmalla hyväksytty (UIAGM) vuoristo-opas on hiihdellyt ja kiipeillyt vuorilla, ennenkaikkea Alpeilla ja Japanissa, jo monen vuosikymmenen ajan. Vesa Rouvila, Elämys-Ski:n pitkäaikainen Japanin ja Hakuban opas, Finlav-koulutettu lumiturvallisuuskouluttaja, hävittäjälentäjä evp, on tehnyt hiihtoreissuja ja vaelluksia ympäri maailmaa.