Verbier Ski & Surf
Verbier Ski & Surf 25.3.-1.4.2023

Ski & Surf Verbier


KOHDEOPAS: Pette Halme

Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com


Polven syvyisen puuterin pöllytystä aamupäivällä ja täydellisillä aalloilla surffausta iltapäivällä! Kuullostaako hienolta? Ja ehkä utopistiselta? Mutta joissain harvoissa paikoissa maailmassa tämä upea kombinaatio on mahdollista toteuttaa melko helposti ja usein. Ensimmäisenä tulee mieleen kaukaiset paikat kuten Kalifornia, Brittiläinen Kolumbia Kanadassa tai Japani. Ja miksei tietenkin myöskin naapurimaamme Norja. Mutta, yllättäen eräs paikka maailmassa missä kyseinen unelma on mahdollista toteuttaa varmimmin, onkin keskellä Eurooppaa, satojen kilometrien päässä lähimmästä merestä. Verbier / Sion Sveitsissä!


Ski & Surf Petten kanssa kaudella 2023:

25.3.-1.4.2023 / hinta 1690 EUR/hlö (2 päivää off-piste opastusta oppaan kanssa + 2 x 1,5 tunnin surffisessio)
25.3.-1.4.2023 / hinta 1990 EUR/hlö (3 päivää off-piste opastusta oppaan kanssa + 3 x 1,5 tunnin surffisessio)


Sionissa, Valais:n kanttoonin pääkaupungissa noin tunnin ajomatkan päässä Verbieristä, sijaitsee yksi Euroopan ensimmäisistä keinotekoisista aaltosurffauskeskuksista. Sionissa vuonna 2020 avattu Alaia Bay tarjoaa takuuvarmaa surffausta ympäri vuoden täydellisillä aalloilla. Kaikkein parasta on, että tällaisilla aalloilla oppiminen ja aalloista nauttiminen on helpompaa kuin meressä. Jo ensimmäisen tunnin aikana useimmat ihmiset onnistuvat nousemaan ylös ja tekemään ensimmäiset käännöksensä. Maaliskuun loppu, jolloin järjestämme tämän matkan, on usein hyvää puuterihiihtoaikaa korkealla sijaitsevissa hiihtokeskuksissa, kuten Verbierissä. Esimerkiksi talvella 2022 yksi koko sen talven parhaista jaksoista lumen suhteen oli 30.3. - 3.4.2021, kun hiihtelimme 40-50 cm syvää puuteria.

Matkan hintaan sisältyy 2 tai 3 päivää off-piste-hiihtoa vuoristo-oppaan kanssa. Pette Halme, yli 30 talvea Verbierissä asunut oppaanne, löytää kyllä hyvät puuterilaskut melkein takuuvarmasti. Maaliskuun lopulla alhaalla laaksossa, missä Alaia Bay sijaitsee, lämpötilat ovat usein jo mukavan lämpöiset (päivälämpötilat voivat olla 20 asteen tienoilla) ja surffaaminen onnistuu varsin miellyttävissä olosuhteissa. Luonnollisesti kuitenkin surffaamme märkäpuvun kanssa, jonka käyttö kuuluu hintaan Alaia Bay:ssä.

Matkan hintaan sisältyy viikon aikana kaksi tai kolme puolentoista tunnin surffisessiota Alaia Bay:ssä.

MATKAPAKETIN SISÄLTÖ

Hintaan sisältyy:
- Majoitus Verbierissä viihtyisässä lomahuoneistossa, jossa kaksi kahden hengen makuhuonetta, olohuone, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta.
- Vuoristo-oppaan opastuksen 2 tai 3 päivälle
- 2 tai 3 puolentoista tunnin surffaus sessiota Alaia Bay:ssa kouluttajan kanssa. Surffilauta ja märkäpuku sisältyy hintaan.
- Lentokenttäkuljetukset Genevestä Verbieriin ja takaisin
- Kuljetukset Verbieristä Alaia Bay:hin ja takaisin

Hinta ei sisällä:
- Lentoja
- Ruokia (huoneistossa on tätä varten hyvin varusteltu keittiö).
- Hissilippuja

Lisämaksusta on mahdollista ostaa lisää surffisessioita (130 chf per sessio). Lisämaksusta mahdollisuus myös helihiihtoon sekä aamiaispalveluun huoneistossa.

MATKAEHDOT

Varausmaksu on 500 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.

Loppumaksu 3 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).


ERITYISMATKAEHDOT

Matkan toteutuminen on sidottu viikolle osallistuvan henkilömäärän mukaan (minimi 6 hlöä) ja varausmaksun suorittaneiden kanssa sovitaan mahdollisista hinnan muutoksista, jos kustannukset nousevat pienemmän osallistujamäärän takia.

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa. Elämys Ski & Active edellyttää, että jokainen hankkii matkalle erillisen vapaalasku- / OFF-piste-vakuutuksen.

 

Peruutus sairastapauksessa

Sairastapauksessa ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

  

Tutustuthan ennen matkan varaamista yleisiin matkaehtoihimme.

 

Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (12). Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com