Verbierin kaudenavausmatka 2.12.-6.12.2022 (4 päivää)

VERBIERIN KAUDENAVAUSMATKA


KOHDEOPAS: Pette Halme
Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com


Elämys Ski & Active aloittaa talven 2023 samoilla paikoilla, missä Elämysmatkat on alunperin yli 30 vuotta sitten toimintansa aloittanut eli legendaarisessa Verbierissä. Itsenäisyyspäiväviikonloppuna tehtävä kauden aloitusmatka tarjoaa 3-4 hiihtopäivää. Verbierissä ensimmäiset rinteet avataan aina viimeistään marraskuun lopulla, usein jo marraskuun alussa. Joulukuun alussa rinnekilometrejä ja korkeuseroa on auki jo enemmän kuin missään suomalaisessa hiihtokeskuksessa keskellä talvea. Eli hiihdettävää rinteissä tähän aikaan kaudesta riittää jo oikein mukavasti.

Verbierin kaudenavausmatka Petten kanssa kaudella 2023:

2.12. - 6.12.2022

hinta 1200 EUR/hlö (2 hengen huoneessa, maisema pohjoiseen)

hinta 1250 EUR/hlö (2 hengen huoneessa, maisema etelään)

hinta 1250 EUR/hlö (4 hengen huoneistossa, maisema etelään)

 

Rinnelaskun lisäksi on täysin mahdollista että lumitilanne tarjoaa mahdollisuudet hyvään off-piste hiihtoon. Keskimäärin noin joka toinen talvi joulukuun alussa Verbierissä (tai lyhyen automatkan päässä) on jo niin paljon lunta että pohjat rinteiden ulkopuolella ovat riittävät ja pääsemme nauttimaan koskemattomista puuterikentistä. Ja tähän aikaan vuodesta rinteissä ja offeilla ei ole paljoa ihmisiä, joten jos sääjumalat suovat meille hyvät lumet niin saamme pöllytellä puuteria melko rauhassa, toisin kuin keskellä kautta. Tämän lisäksi lumi pysyy pidempään hyvänä joulukuun alussa, kun aurinko ei lämmitä lunta yhtä nopeasti kuin myöhemmin kaudella.

 

Rinnehiihdon ja mahdollisen off-piste hiihdon lisäksi kauden avausmatkalla pidämme yhden päivän lumivyörykurssin. Rinteiden ulkopuolella hiihdettäessä turvallisuusasiat ovat olennaisen tärkeitä ja on hyvä harjoitella perusasioita aina kauden alussa. 

 

Asumme viihtyisässä 3-tähden hotellissa aivan päähissiaseman vieressä. 

 

Tervetuloa juhlimaan Itsenäisyyspäivää 2022 ja avaamaan kausi 2022-2023 kanssamme legendaariseen Verbieriin!


MATKAPAKETIN SISÄLTÖ

Hintaan sisältyvät:

-Lennot Finnairilla

-Lentokenttäkuljetukset

­-4 yön majoitus keskitasoisessa (3 tähteä) hotellissa aamiaisella, kahden hengen huoneissa (yhden hengen huone lisämaksusta)

-Paikallisoppaan palvelut

 

Hintaan eivät sisälly:

-Lounaat/illalliset

-Hissiliput

-Suksikuljetukset lennoilla

-Mahdollisen off-pistehiihdon opastukset

 
LENTOAIKATAULU
PE 2.12.2022 Helsinki - Milano Malpensa 16:00 - 18:05 Finnair

TI 6.12.2022 Milano Malpensa - Helsinki 18:55 - 23:00 Finnair

Matkan hintaan sisältyy 1 kpl max. 23 kg:n matkatavara lentokoneen ruumaan, 1 kpl käsimatkatavara max. 55x40x23cm + 1 kpl henkilökohtainen matkatavara max. 30x40x10cm yhteensä max. 8 kg. Suksi/lautapussi lisämaksusta 58 € menopaluu.

MATKAEHDOT

Varausmaksu on 500 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.

Loppumaksu 3 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa. Elämys Ski & Active edellyttää, että jokainen hankkii matkalle erillisen vapaalasku- / OFF-piste-vakuutuksen (jos pääsemme laskemaan rinteiden ulkopuolella).

 

Peruutus sairastapauksessa

Sairastapauksessa ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

 

Matkustusdokumentit

Lentolipussa tulee olla matkustajan nimitiedot kuten passissa ja passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Huomaathan, että passin tulisi olla myös koneluettava. Matkustajan tulee tarkistaa lipuista matkustajatiedot huolellisesti saatuaan matkadokumentit.

 

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi on sukset ja lumivyöryreppu (ABS tai vastaava).

 

Tutustuthan ennen matkan varaamista yleisiin matkaehtoihimme.

 

Tähän reissuun on vain rajoitetusti paikkoja (20). Varaukset ja kyselyt: Elämys Ski & Active puh. 09-2510 2025 tai myynti@elamysski.com