Andorra - Aurinkoinen Grand Valira haastaa Euroopan Alpit


Aurinkoinen Grand Valira haastaa Euroopan Alpit

Pyreneiden vuoristossa, Espanjan ja Ranskan rajalla sijaitsevasta Andorrasta on vain 200 kilometrin matka Barcelonaan. Andorra on yksi Euroopan pienimpiä valtioita niin pinta-alaltaan kuin väkiluvultaan, sillä asukkaita on kokonaisuudessaan vain hieman yli 80 000. Andorra sijaitsee 1996 metrin korkeudessa merenpinnasta, minkä vuoksi se on Euroopan korkeimmalla sijaitseva maa. Pienuudestaan huolimatta Andorra on Euroopassa Alppien jälkeen eniten rinteitä tarjoava maa. Grand Valiran hiihtokeskus hemmottelee laskettelijoita yli 200 rinnekilometrin verran. Hiihtoalue on monipuolinen ja suurin osa rinteistä on punaisia tai sinisiä. Rinteitä keskuksessa on yli sata, jokaiselle jotakin. Andorra on myös lumivarma kohde, sillä luonnonlunta sataa yleensä paljon ja lisäksi suurin osa rinteistä on varustettu lumitykein. Laskettelusesonki kestääkin usein joulusta pitkälle huhtikuun puolelle.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan. Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.