Bad Gastein - lumoaa kauneudellaan


Bad Gastein lumoaa kaudeudellaan


Gasteinin-laaksossa sijaitseva Bad Gastein on yksi alppien helmistä. Mikäli etsit lumivarmaa kohdetta, josta löytyy pitkiä rinteitä, tunnelmallisia hotelleja sekä loistava afterski on Bad Gastein nappi valinta! Tämä lumoavan kaunis alppikylä sijaitsee noin kilometrin korkeudessa, massiivisten vuorten huippujen ympäröimänä. Laskettelijoiden suosimassa alppikylässä on monipuolinen majoitus valikoima, vaihtoehtoja riittää pienemmän budjetin bed & breakfast tyyppisistä majapaikoista luksushotelleihin.

Bad Gasteinista laskettavaa löytyy monen tasoisella laskijalle aloittelijasta kokeneempaan vapaalaskijaan. Rinteitä Bad Gasteinista löytyy yli 220 kilometrin verran ja keskuksen korkein hissi sijaitsee 2700 metrissä. Bad Gasteinin pisin rinne on puolestaan 12 kilometriä! Aktiivisen rinteessä vietetyn päivän jälkeen kannattaa varata aikaa rentoutumiselle. Bad Gasteinin kylä on tunnettu kuumista lähteistään ja mineraalikylpylöistään. Suurin ja tunnetuin näistä on Felsentherme. Ulkoaltaalta voit ihailla henkeäsalpaavaa vuorimaisemaa lämpimästä vedestä nauttien. Felsentherme on myös Euroopan ympäristöystävällisin kylpylä.Ohjeita varaamiseen:


Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.

Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.Elämyksen vinkit

Ski Amade Stubnerkogelin riippusilta
1 Bad Gastein kuuluu massiiviseen Ski amadé-hissilippujärjestelmään, joka pitää sisällään viisi hiihtoaluetta, joissa hiihtokeskuksia on yhteensä 25. Laskettavaa keskuksissa on yhteensä 800 kilometrin verran.
2 Laskettelun lomassa kannattaa myös vierailla Stubnerkogelin 140 metriä pitkällä riippusillalla, joka sijaitsee 2300 metrin korkeudessa. Näkymät sillalta ovat upeat, joten vierailua riippusillalla voi suositella myös porukan ei-lasketteleville jäsenille.