Cervinia - Huikeaa hiihtoa Matterhornin maisemissa


Huikeaa hiihtoa Matterhornin maisemissa

Aoston laaksossa sijaitseva Cervinia on tunnettu mahtavista laskettelumahdollisuuksista sekä korkeatasoisesta ruokakulttuuristaan. Cervinian kylä sijaitsee 2050 metrissä ja onkin Italian korkeimmalla sijaitseva alppikylä. Korkeutensa vuoksi kohde onkin yksi lumivarmimmista ja tarjoaa lisäksi paljon aurinkoa. Täällä voit lasketella 3883 metriä merenpinnan yläpuolella ja ihailla upeita näkymiä kuuluisalle Toblerone-vuorelle Matterhornille.

Cervinia-Zermattin alueella on yhteensä 350 rinnekilometriä ja 114 rinnettä. Cervinian korkein rinnealue on Plateau Rosa 3480m, josta aukeavat upeat näköalat Breithornin yli. Hiihtoalue on valtava ja täällä lasketellaan pääosin yli 3000 metrissä!
Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.Elämyksen vinkit

Afterski HeliSki
1 Afterskistä voi nauttia rinneravintoloissa tai jossakin kylän lukuisista kuppiloista. Cervinian afterski on kuitenkin melko maltillista moneen muuhun Alppikohteeseen verrattuna. Cerviniaan tullaankin ensisijaisesti laskemaan.
2 Cerviniassa on myös mahdollisuus kohtuuhintaiseen HeliSki:hn