Courmayer - Fantastista offarilaskua ja vanhan alppikylän tunnelmaa


Laskettelua Mont Blancin maisemissa

Aostan laaksossa, lähellä Ranskan Chamonixia sijaitseva Courmayeurin kylä hurmaa lomailijan tunnelmallaan sekä fantastisilla takamaastojen mahdollisuuksillaan. Kylän korkeus on 1224 metriä merenpinnasta. Maisemat Courmayeurin hiihtoalueelta ovat ehdottomasti yhdet upeimmista koko Euroopassa. Kohde on myös lumivarma, vaikka aurinkoakin täällä riittää useimpina päivinä kaudesta.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle. Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot.

”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.Elämyksen vinkit

Courmayer Courmayerissa merkattuja rinteitä löytyy noin 40 kilometrin verran  Courmayer sopii hyvin pitkän viikonlopun kohteeksi
1 Mikäli siis aikoo viettää Courmayerissa viikon kannattaa ehdottomasti hypätä skibussiin ja tutkia muitakin hiihtoalueita. Myös vierailu Ranskan puolella Chamonixissa on enemmän kuin suositeltua. Tämä onnistuu bussilla tai omalla autolla Mont Blancin vuoren menevän tunnelin läpi.
2 Courmayerissa merkattuja rinteitä löytyy noin 40 kilometrin verran. Vaikka keskus itsessään on huomattavasti pienempi kuin monet muut lähikeskukset, pääsee skibussilla liikkumaan muihin keskuksiin.
3 Courmayer sopii hyvin pitkän viikonlopun kohteeksi vähintään keskitasoiselle laskijalle tai pidemmäksi aikaa kokeneemmalle puuterinpöllyttäjälle, joka on halukas tekemään retkiä myös muihin lähikeskuksiin!