Madonna di Campiglio - Tyylitietoisten lasketteluparatiisi


Tyylitietoisten lasketteluparatiisi

Trentinon hiihtoalueella sijaitsevassa Madonna Di Campigliossa näkee jos jonkinlaista tyylitaituria. Täällä jos jossain huomaa olevansa Italian Alpeilla, sillä pelkästään ihmisten pukeutuminen erottaa Madonnan muista keskuksista. Osa lomailijoista on selkeästi tullut paikanpäälle näyttäytymään ja laskeminen on toissijaista. Madonnan kylässä asuu vakituisia asukkaita vain alle 800, mutta hiihtokauden aikana määrä moninkertaistuu noin kolmeenkymmeneen tuhanteen. Laskettavaa keskuksessa riittää 156 kilometrin verran maksimissaan 2580 metriä merenpinnan yläpuolella. Kylä itsessään sijaitsee 1524 metrissä. Madonnan rinteet soveltuvat parhaiten keskitasoisille laskijoille. Parkkilaskusta innostuneille löytyy myös yksi Italian Alppien parhaista parkeista Ursus Snow Park.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.Elämyksen vinkit

AfterSki Ruoka
1 Afterski on melko maltillinen ja monotansseja täältä ei löydä, mutta mukavia ravintoloita ja kuppiloita Aperol Spritzin nauttimiseen on lukuisia.
2 Madonnassa ravintolatarjonta on myös huipussaan ja hyvältä ruoalta ei voi välttyä!