St Anton – Alppien eloisa klassikko


Legendaarinen hiihtokeskus maagisilla offareilla

Vuorten syleilyssä sijaitseva St Anton on monen laskettelijan suosikkikohde, eikä ihme sillä kohde tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lasketteluun niin merkityissä rinteissä kuin niiden ulkopuolellakin. Mikäli olet kaveriporukalla lähdössä reissuun on St Anton oiva valinta, mikäli ryhmässä on myös eri tasoista laskijaa. Täällä jos jossain jokaiselle löytyy toivomansa tasoista rinnettä! Lisäksi St Antonissa afterski on vertaansa vailla. Osa afterski paikoista sijaitsee rinteillä, joista alas pujottelu muutaman oluen jälkeen onkin oma ohjelmanumeronsa. St Anton kuuluu Ski Arlbergin-hiihtoalueeseen ja St Antonin hissilippu käy koko Ski Arlbergin alueella (St. Anton, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Zürs, Warth-Schröcken), joten laskettavaa riittää enemmän kuin mitä viikossa ehtii laskemaan! Merkittyjä rinnekilometrejä alueelta löytyy 305 kilometriä ja takamaastoja puolestaan 200 kilometrin verran. Voisiko monipuolisempaa kohdetta olla tarjolla?Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.