Saalbach – railakasta afterskitä ja aitoa alppitunnelmaa


Monipuolinen hiihtokohde, jossa lyömätön afterski

Saalbachin monipuolinen rinnealue, viihtyisä kylä sekä railakas afterski ovat vertaansa vailla. Saalbach onkin yksi Itävallan suosituimpia keskuksia vuosi toisensa jälkeen. Saalbach on tunnelmallinen alppikylä, jossa on toimivat palvelut sekä monipuoliset laskettelumahdollisuudet. Kaikki on lähellä ja liikkuminen kylästä rinteisiin on helppoa. Majoitusta, ravintoloita ja baareja löytyy myös joka lähtöön! Saalbach-Hinterglemmin rinnealueelta voi kätevästi siirtyä myös Leogangin puolelle, josta puolestaan pääsee vielä Tirolin puolella sijaitsevalle Fieberbrunnin alueelle. Nämä rinnealueet tarjoavat yhteensä 270 kilometriä laskettavaa. Tähän kun vielä lisätään Zell am Seen Schmittenhöhe ja Kaprun-Kitzsteinhorn on laskettavaa uskomattomat 408 kilometriä! Ja tämä kaikki yhdellä Ski ALPIN CARD-hissilipulla. Ehkä siis kannattaa varata suoraan pari viikkoa yhden sijaan? Vauhdikasta menoa ja mahtavia laskuja, sitä tarjoaa Saalbach!


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 25 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.