Zell am See – laskettelua lumoavissa järvimaisemissa


Laskettelua lumoavissa järvimaisemissa

Zell am See on yksi Alppien kestosuosikki monien Alpeilla kävijöiden listalla. Eikä ihme, sillä onhan paikka erityinen jo pelkästään sijaintinsa vuoksi. Zell am Seen kylä sijaitsee 757 metrissä Zell-järven rannalla ja tarjoaa upeat järvimaisemat rinteitä alas kurvaillessa. Kylässä asuu läpi vuoden noin 10 000 ihmistä, joten paikkaa voisi kutsua jo pieneksi kaupungiksi. Zell am See sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijallekin, sillä yhdellä hissilipulla (SKI ALPIN CARD) pääset usealle eri hiihtoalueelle; Schmittenhöheen, Kitzsteinhorniin, Maiskogeliin sekä Saalbachiin. Näissä kaikissa riittää yhteensä laskettavaa 408 rinnekilometrin verran! Monet rinteistä soveltuvat myös perheen pienimmille. Zell am Seen afterski-kulttuuri ei ole ehkä kaikkein villeimmästä päästä, mutta monotanssejakin löytyy niitä haluaville! Zell am See on yksi Alppien kansainvälisimmistä kohteista, joten ravintolatarjonta niin kylässä kuin vuorellakin on erittäin laaja. Kylän legandaarisin ravintola ja myös afterski-paikkana toimiva Crazy Daisy on katsastamisen arvoinen! Majoitusta Zell am Seestä löytyy keskihintaisesta luksukseen.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.