Avoriaz – lumivarmaa resorttilomaa


Avoriaz – lumivarmaa resorttilomailua


Avoriaz on 1960-luvulla kallion jyrkänteelle rakennettu resorttikylä, josta on helppo pääsy suoraan rinteisiin massiiviselle Port du Soleilin hiihtoalueelle. Avoriaz on rakennettu 1800 metriin, minkä vuoksi se onkin hyvin lumivarma kohde. Kylä on autoton ja autot jätetäänkin parkkiin kylän edustalle. Laskettavaa Port du Soleilin aurinkoisilla rinteillä riittää 12 eri keskuksessa 650 kilometrin verran ja osa hiihtoalueista ulottuu Sveitsin puolelle, joten tällä lomalla saat kaksi maata yhdellä iskulla! Rinneprofiilin puolesta laskettavaa löytyy laidasta laitaan ja tämä kohde soveltuu kaiken tasoisille laskijoille. Mikäli hakee perinteisempää alppilomakohdetta kannattaa majoittua hieman alempana sijaitsevassa Morzinesin kylässä, joka edustaa enemmän perinteistä ranskalaista alppikylää viehättävine rakennuksineen. Kohde soveltuu loistavasti vaikkapa kaveriporukalle, jossa on eri tasoisia laskijoita.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.