Chamonix – Alppihiihdon mekka


Chamonix - Alppihiihdon mekka


Jokainen joskus laskettelua tai lumilautailua kokeillut on varmasti kuullut Chamonixista. Korkeiden vuorten huippujen keskellä oleva Chamonixin kylä hurmaa jokaisen alppimatkalaisen. Kylä sijaitsee vain reilu 1000 metriä merenpinnasta, mutta korkeimmillaan hissit nousevat 3842 metriin! Korkeuseroa kertyy siis melkein 3000 metriä. Chamonixissa viihtyvät niin aloittelevat laskettelijat kuin ammattilaisetkin. Chamonix koostuu kuudesta eri hiihtoalueesta, joten laskettavaa riittää. Loputtomat laskettelumaastot tarjoavat monipuolisen rinneprofiilin, ja etenkin offaritarjonta on huipussaan! Kylän majoitus- ja palvelutarjonta on laaja. Kauppoja, putiikkeja, ravintoloita ja pubeja on joka lähtöön. Chamonixin hintataso ei päätä huimaa. Yleinen hintataso on hieman korkeampi kuin Itävallan Alpeilla, mutta toisaalta huomattavasti matalampi kuin Sveitsissä. Jylhiä maisemia, aurinkoisia laskuja, maistuvaa ruokaa ja vilkasta yöelämää, sitä kaikkea tarjoaa Chamonix!Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan. Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.