Meribel - Lumoavan kaunis Meribel


Lumoavan kaunis Meribel

Meribel sijaitsee 1450 metriä merenpinnan yläpuolella, keskellä maailman suurinta yhtenäistä hiihtoaluetta. Tämä alue tunnetaan nimellä ”Kolme laaksoa”, vaikka todellisuudessa alue koostuu neljästä laaksosta. Hiihtoalue tarjoaa yli 600 kilometrin verran eri tasoisia rinteitä, joista osa on metsän suojassa ja osa lumirajan yläpuolella. Lisäksi offarit ovat vertaansa vailla ja hiihtoalue todella lumivarma korkeutensa ansiosta. Meribel Centre sijaitsee kolmen laakson keskellä Mottaret´n kylän alapuolella. Viihtyisä kylä itsessään tarjoaa ihasteltavaa upeine rakennuksineen ja valkoisine lumikinoksineen. Molemmista kylistä pääsee kätevästi nousemaan hisseillä suoraan ylös hiihtoalueelle. Meribelin yöelämä on kuitenkin hieman vauhdikkaampaa kuin Mottaret´n kylässä, joten menoa ja meininkiä etsivän kannattaa majoittua Meribel Centerissä. Meribel Centeriä ei kannata sekoittaa Meribel Villageen, nämä ovat kaksi eri kylää. Mikäli lomalla haluaa nauttia enemmän omasta rauhasta voi tällöin tukikohdaksi valita myös Meribel Villagen.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.

Lumoavan kaunis Meribel