Val Thorens – Laskettelua Euroopan katolla


Laskettelua Euroopan katolla

Kolmen laakson-hissilippujärjestelmään kuuluva Val Thorens on Euroopan korkeimmalla sijaitseva laskettelukohde ja yksi maailman suurimmista hiihtoalueista. Val Thorensin kylä sijaitsee huikeat 2350 metriä merenpinnasta, kuuden jäätikön ympäröimänä, tarjoten loputtamat laskettelumahdollisuudet upeissa maisemissa. Val Thorensissa 99 % hiihtoalueista sijaitsee yli 2000 metrissä ja korkein hiihtokorkeus on 3230 metrissä. Alue on erittäin lumivarma ja tarjoaa upeaa hiihtoa läpi kauden. Kolmen laakson alueella laskettavaa riittää leveissä rinteissä, offareilla ja snowparkissa yli 600 kilometrin verran. Val Thorens on myös todellinen ski-in/ski-out kohde, majoituitpa melkein missä tahansa päin kylää pääset suoraan rinteeseen. Tämä resorttikylä on rakennettu täysin laskettelijoita ajatellen ja tarjoaakin loistavat puitteet lumisista vuorista nauttimiseen. Iltapäivästä ravintolat ja niiden terassit täyttyvät iloisista laskettelijoista afterskin merkeissä. Kylmän juoman nauttiminen ja auringon viimeisistä säteistä kimaltelevien vuorenhuippujen ihailu näissä korkeuksissa on jotain unohtumatonta. Val Thorens soveltuu kaikentasoisille laskijoille monipuolisen rinnetarjontansa puolesta sekä perheille loistavien huoneisto – ja chalet majoitustensa takia.Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan. Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.