Val D'isére – perinteinen alppikylä vuoristossa


Taivaallisen hyvää laskettelua

Val D'iséren 1850 metriin kohoava historiallinen alppikylä on sekoitus vanhaa ja uutta. Kylän arkkitehtuuri sekoittelee leikkisästi kiveä ja puuta, mikä tekee kylästä omanlaisensa. Kylässä liikkuminen jalkaisin on kätevää sillä korkeuseroja ei ole ja etäisyydet ovat lyhyitä. Majoitusta, ravintoloita ja palveluita on hyvin tarjolla laidasta laitaan. Kylästä pääsee nousemaan hisseillä korkeimmillaan 3456 metriin. Yhdessä Tignesin hiihtoalueen kanssa Val d'Isère muodostaa yhden maailman parhaista hiihtoalueista, Tignes – Val d'Isèren, joka aiemmin tunnettiin nimellä Espace Killy. Yhtenäinen hiihtoalue kattaa kaksi jäätikköä ja laskettavaa on 300 kilometrin verran. Rinneprofiili puolestaan on monipuolinen ja tyydyttää varmasti jokaisen laskijan toiveet. Tignesin puolelta löytyy alueen pisin rinne, 10 kilometrin mittainen musta rinne La Sache. Lisäksi hiihtoalue on jokaisen offarilaskijan unelma, lumivarmuus näissä korkeuksissa on taattu ja tältä jättimäiseltä leikkikentältä löytyy aina laskemattomia seinämiä puuterinmetsästäjille. Opaspalveluiden käyttäminen täällä on enemmän kuin suositeltavaa.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.