Ruka - koe lumivalkoinen talvi


Ruka - koe lumivalkoinen talvi

Ruka on yksi Euroopan lumivarmimmista hiihtokeskuksista, jossa pääsee laskettelemaan ja hiihtämään yli 200 päivänä vuodessa. Pohjoisen sijainnin takaaman kylmän ilmaston lisäksi Rukalla on panostettu suuresti myös lumetukseen, mikä osaltaan pidentää hiihtokautta molemmista päistä. Hyvän palvelutarjontansa ansiosta Ruka on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista hiihtokeskuksista, jossa riittää tekemistä vuoden jokaiselle päivälle.


Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle. Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot.

”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan. Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.Elämyksen vinkit

Rosa & Rudolf Family Park Kansallispuistot
1 Rosa & Rudolf Family Park on Suomen suurin ja monipuolisin perheiden ja aloittelijoiden rinnealue. Family Parkissa nousut on tehty helpoiksi viiden taikamaton voimin, rinteet ovat sopivan loivat ensimmäisten kurvien harjoitteluun ja alueella viihtyy myös ilman laskuvälineitä, siitä pitävät huolen tubing-mäki ja leikkialue. Tauolle ei tarvitse lähteä kauas, sillä Family Parkin valoisassa ja lämpimässä taukotuvassa voit syödä omia eväitä, avaralla aurinkoterassilla on mukava grillata makkarat ja viereinen Ski Bistro -ravintola on helppo koko perheen lounaspaikka.
2 Oulangan kansallispuisto on upea retkeilykohde ympäri vuoden. Talvisessa Myllykoskessa on taikaa eikä pikkukarhun kiertokaan ole hullumpi juttu talviaikana. Samoin Posiolla sijaitseva Riisitunturi, että hieman kauempana sijaitseva Hossa ovat helppoja yhdistää Rukan lomaan liikkuessa omalla autolla. Kauniina aurinkoisena talvipäivänä kansallispuistoissa tehtävät päiväpatikoinnit ovatkin usein reissun kohokohtia