Grindelwald - Jungfraun alueen suurin kylä

Jungfraun alueen suurin kylä Grindelwald


Massiivisen Eigerin juurella sijaitseva vilkas Grindelwald (1054m) on Jungfraun alueen suurin kylä niin asukasluvultaan kuin aktiviteettitarjonnaltaankin. Pitkän pääkadun varrella on monia ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja laadukkaiden ostosten tekemiseen. Grindelwaldista lähtee kohti Kleine Scheidegg-Männlichenin aluetta Alppien yksi tämän hetken moderneimmista hiihtohisseistä, V-Cableway. Monipuolisin palveluin varustetusta Terminalista lähtee kaksi huippunopeaa hissiä, toinen Eigergletscherille ja toinen Männlichenille. Laakson toisella puolella sijaitsee aurinkoisista rinteistään tunnettu Grindelwald-First. Alueella on laskemisen lisäksi monia vaihtoehtoja, sieltä starttaa Alppien pisin, peräti 15 km pitkä kelkkarata, huimapäille sopivat niin First Glyder, kuin First Flyerkin, molemmilla kiidetään hetki vaijerin varassa maisemien vain vilistessä silmissä. Vuoren rinnettä myötäilevältä Cliff Walkilta avautuvat upeat maisemat alas laaksoon.
Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan. Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.

Ohjeita varaamiseen: Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle. Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan.

Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 25 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.Elämyksen vinkit

Eiger Express First Glyder Velogemel Jungfraujoch
1 Eiger Express vie sinut Grindelwaldista Eiger Glacier -asemalle vain 15 minuutissa. 43 kabiinia, 26 lämmitettyä istuinta, huurtumattomat ikkunat ja wifi kaikissa kabiineissa.
2 First Glyder – Adrenaliinia kroppaan vaijerien varassa, maksiminopeus kohoaa n.60 km/h

 

3 Velogemel - Grindelwaldilainen keksintö v. 1911, korvasi kelkan ja on edelleen käytössä, vuokraa hetkeksi ja kokeile miltä tuntuu kurvailla alas rinteitä. Velogemelin MM-kisat järjestetään kylässä joka talvi, avoinna kaikille osallistujille!
4 Jungfraujoch - Top of Europe 3454m. Euroopan korkeimmalla sijaitseva rautatieasema on portti huikeisiin maisemiin Aletschin jäätikölle. Vuoren sisässä on Alpine Sensation elämysmaailma. Jungfraujoch on Unescon maailmanperintökohde.