Verbier - Alppien jättikeskus


Alppien jättikeskus

Sveitsin Verbier on yksi Alppien jättikeskuksista. Verbier on täydellinen kohde kokeneemmalle laskijalle ja etenkin takamaastoista kiinnostuneelle. Verbierissä vapaalasku on suuressa suosiossa ja harrastajista monet palaavat tänne kausi toisensa jälkeen. Haastavien rinteiden ja hyvien offarimahdollisuuksien lisäksi Verbierin iltaelämä on Sveitsin parhaimmistoa. Hiihtokylässä on kansainvälinen tunnelma ja menomestoja riittää. Hintataso on kuitenkin korkea, Sveitsissä kun ollaan. Verbier kuuluu 4 laakson hiihtoalueeseen (4 Vallées), jossa laskettavaa riittää 410 kilometrin verran. Tämän lisäksi Verbieristä Ranskan puolella sijaitsevaan klassiseen Chamonixiin on vain tunnin ajomatka. Verbierin ylin hissi nousee 3330 metrin korkeuteen, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät loputtomien vuorijonojen ylitse. Huipulla sijaitsee myös iglu-kahvila, jonka terassilla voi paistatella päivää ja nauttia kylmää juotavaa laskettelun lomassa. Verbier on varmasti Alppien yksi hienoimpia kohteita ja jokaisen lajin harrastajan tulisi kokea se ainakin kerran!
Ohjeita varaamiseen:

Valitse mieleinen majoitusvaihtoehto valitsemaasi hiihtokohteeseen valitsemanasi ajankohtana haluamallesi henkilömäärälle.

Valitse seuraavaksi ”huonevaihtoehdot”-valikosta toiveesi mukainen huonevaihtoehto. Tämän jälkeen tarkastele ”lentovaihtoehdot”-valikosta parhaiten sinulle sopivat lennot. ”Pysähdykset”-valikoista voit ottaa tarkasteluun esim. vain suorat lennot. Sopivat lennot löydettyäsi valitse ”Päivitä lentopalvelut”, josta voit valita molempiin suuntiin esim. Economy Classic-lipun, joka sisältää yhden matkatavaran lentokoneen ruumaan. Lopuksi paina ”varaa”-painiketta ja syötä pyydetyt matkustajatiedot. Erityistoivekenttään kirjaa pyyntö suksikuljetuksesta lennoille (tällä hetkellä esim. Finnairin lennoilla 29 EUR/suunta suksi/lautapussi, Lufthansan lennoilla sisältyy hintaan, mutta tarvitaan lentoyhtiölle ennakkoilmoitus). Paketteihin ei sisälly lentokenttäkuljetuksia johtuen siitä, että kohteisiin on hyvin erilaisia yhteyksiä tarjolla. Kun olet varannut matkan, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä lentokenttäkuljetuksia tai autonvuokrausta koskien.