Itävalta

Bad Gastein

Bad Gasteinin talot lumisessa metsässä.
Bad Gasteinin talot lumisessa metsässä.
Bad Gasteinin talot lumisessa metsässä.
Yleistä

Bad Gastein lumoaa kauneudellaan


Gasteinin-laaksossa sijaitseva Bad Gastein on yksi alppien helmistä. Mikäli etsit lumivarmaa kohdetta, josta löytyy pitkiä rinteitä, tunnelmallisia hotelleja sekä loistava afterski on Bad Gastein nappi valinta! Tämä lumoavan kaunis alppikylä sijaitsee noin kilometrin korkeudessa, massiivisten vuorten huippujen ympäröimänä. Laskettelijoiden suosimassa alppikylässä on monipuolinen majoitus valikoima, vaihtoehtoja riittää pienemmän budjetin bed & breakfast tyyppisistä majapaikoista luksushotelleihin. Bad Gasteinista laskettavaa löytyy monen tasoisella laskijalle aloittelijasta kokeneempaan vapaalaskijaan. Rinteitä Bad Gasteinissa on 200 kilometrin verran ja keskuksen korkein hissi sijaitsee 2700 metrissä. Bad Gasteinin pisin rinne on puolestaan 12 kilometriä!

Aktiivisen rinteessä vietetyn päivän jälkeen kannattaa varata aikaa rentoutumiselle. Bad Gasteinin kylä on tunnettu kuumista lähteistään ja mineraalikylpylöistään. Suurin ja tunnetuin näistä on Felsentherme. Ulkoaltaalta voit ihailla henkeäsalpaavaa vuorimaisemaa lämpimästä vedestä nauttien. Felsentherme on myös Euroopan ympäristöystävällisin kylpylä.
Bad Gastein kuuluu massiiviseen Ski amadé-hissilippujärjestelmään, joka pitää sisällään viisi hiihtoaluetta, joissa hiihtokeskuksia on yhteensä 25. Laskettavaa keskuksissa on yhteensä 760 kilometrin verran.

Matkustusajankohta:

Laskukausi
Joulukuu-Huhtikuun puoliväli

Lähimmät lentokentät:

Salzburg (SZG)
Ljubljana (LJU)
Munich (MUC)

Hyvä tietää:

Valuutta: Euro (EUR)
Kieli: Saksa
Aikaero: + 1 (talviaika) tai + 2 (kesäaika)

Jaa sivu